Ik help bewuste ouders met hooggevoelige en pittige kinderen op weg naar leven vanuit positiviteit, waarbij ieder weer lekker in z’n vel zit en zichzelf kan zijn.

 

Schrijf je nu in voor mijn gratis webinar: “6 tips voor bewuste ouders met hooggevoelige en pittige kinderen!

Ja dat wil ik!

Wil jij ook weer een stralend gezin zijn?

Vul dan hier je gegevens in, dan krijg jij inspirerende mails van mij waarin ik je vertel hoe dit voor jou mogelijk is.

Heb jij een hooggevoelig en pittig kind! Hoe en wat?

Ik neem je mee in de gevoelswereld van je kind door te beschrijven wat hooggevoeligheid is en hoe dat werkt bij jouw kind. Maar ook wat is nou pittig gedrag? Waarom zijn deze kinderen vaak boos of angstig en hoe heeft jouw eigen gesteldheid daar invloed op en waarom. Ik geef je tips hoe je zelf al aan de slag kunt gaan om de heftige buien te verminderen en hoe jij jouw kind daarbij kunt helpen zodat niet alleen jouw kind maar ook jijzelf lekkerder in je vel zit.

5 tips voor meer zelfliefde

Zelfliefde klinkt prachtig, maar is het allemaal wel zo simpel? Als moeder van een druk gezin, met een drukke baan en een druk privé leven weet ik als geen ander hoe lastig het vaak is om je staande te houden in de wereld van tegenwoordig. Hoe kun je dan zelfliefde...

Lees meer

Praktijk In Je Kracht; Monique, therapeut, coach en moeder

Uit ervaring weet ik dat het enorm belangrijk is om de juiste hulp te krijgen. In mijn buik was mijn oudste zoon al enorm druk. Eenmaal geboren huilde hij de hele tijd door en later ging dit over in enorm boze buien. Zijn buien maakten ons gezin radeloos! Ik had dan ook heel veel verschillende therapieën met hem belopen. Soms hielp het een beetje en soms totaal niet. Van regulier tot alternatief, we hadden echt alles gehad. Door een heftige gebeurtenis kwam ik bij een dieptepunt in mijn leven en kon ik niet anders dan zelf in therapie te gaan. Het was een zware weg maar ook een mooie! Ik werd echt mezelf, rekende af met alle bagage die ik in mijn rugzak droeg en jeetje, dat had een zeer groot positief effect op mijn kind. Daarnaast kwam ik in aanraking met spiritualiteit en daar voelde ik mij erg goed bij. Ik besloot hier mijn werk van te maken en volgde diverse opleidingen en cursussen. Door dit alles begon ik mijn zoon meer te begrijpen, waardoor hij in een nog rustiger vaarwater kwam. Ik specialiseerde mij in hooggevoelige en pittige kinderen. Inmiddels heb ik de kennis vanuit mijn eigen opleidingen gecombineerd met de werkende factoren van de therapieën van mijn zoon en mijn eigen ervaringen. Dit zorgt ervoor dat ik mijn eigen unieke behandelmethode heb ontwikkeld!

“Het is mijn missie om bewuste ouders met hooggevoelige en pittige kinderen op weg te helpen naar leven vanuit positiviteit, waarbij ieder weer lekker in z’n vel zit en zichzelf kan zijn” Ik weet de weg!

Monique heb ik leren kennen als een gedreven, vrolijke en lieve warme vrouw. Ze is heel intuïtief en weet tot de kern door te dringen van het
probleem. Ze weet heel snel de angel te vinden in een hulpvraag. Ik raad iedereen een sessie bij Monique aan. Marjolein Berendsen

Docente, opleiding holistisch therapeut

Wat is er toch aan de hand!

Het kan veel verschillende oorzaken hebben dat jouw kind zo veel last heeft van boze buien, angsten, verdriet, enz. Lees en leer hier meer over en krijg inzichten in wat er bij jouw kind speelt. Laten we samen op onderzoek uit gaan en laat mij je helpen. Ik weet waar je doorheen gaat, ik ken de weg hoe je er weer uit komt! Het zal resulteren in een stralend kind, waarbij jouw hele gezin weer vrolijk en gelukkig kan zijn. Ik ben ervan overtuigt dat het mogelijk is!

Jij wil toch ook dat jouw kind weer lekker in zijn vel zit?

Laat je gegevens achter zodat ik mijn kennis met jou kan delen

Volg “Praktijk In Je Kracht” op Facebook

Wil je meer van mij leren? Volg mij dan en like mijn Facebookpagina

Pin It on Pinterest