Stop de eindeloze strijd met je boze kind en pak het anders aan!

Ik heb een unieke behandelmethode voor jouw gezin!

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Keyner van Praktijk In Je Kracht.
Door mijn ervaring als moeder van een kind dat veel last had van boze buien, de therapieën die ik met hem belopen heb en de diverse opleidingen die ik allemaal heb gevolgd ben ik ervan overtuigd dat het anders kan! Ik ben me gaan specialiseren en heb daardoor een unieke behandelmethode ontwikkeld, waarbij ik kijk naar het totale kind en zijn/haar omgeving.

Waarom is hij of zij zo boos?

Speelt de vorm van opvoeding een rol? Is er sprake van een trauma? Is er sprake van spiegelgedrag? Is er sprake van hooggevoeligheid? Is het zijn karakter? En ga maar door. Zodra ik dit helder heb, gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw kind zijn of haar boosheid niet meer nodig heeft. Met als resultaat een kind dat zonder strijd met zichzelf en zijn omgeving door het leven kan, zodat jullie als gezin weer lekker in jullie vel zitten en ieder gezinslid zichzelf kan zijn! Ik ben ervan overtuigt dat het mogelijk is en het is dan ook mijn missie om dit samen met jullie te realiseren!

Ben je ten einde raad?

Wil jij hulp en een methode die eindelijk eens werkt?

Hoe zou het zijn als jouw kind zijn boze buien niet meer nodig heeft? Dat het weer lekker in zijn vel zit en zichzelf is? Dat jij niet telkens als een politieagent hoeft op te treden en dat je weer plezier krijg in het opvoeden waarbij je ook weer tijd en energie over houdt voor jezelf? Wil jij weer een gezellige sfeer in huis? Wacht dan niet langer en ga voor een positieve toekomst voor jouw hele gezin!

Het kan ook anders voor zowel jou als jouw kind!

N

Iedereen binnen jullie gezin kan en mag weer zichzelf zijn

N

Jullie weten hoe jullie met boosheid om kunnen gaan

N

Je weet als ouder wat je kind nodig heeft en wat werkt voor de toekomst

N

Jullie hebben rust in jullie hoofd en zijn ontspannen

N

Jullie zitten lekker in jullie vel en staan stevig in jullie schoenen

N

Jullie hebben een positieve instelling in plaats van een negatieve

Ervaringsdeskundige

Doordat ik behalve mijn gevolgde opleidingen, ook zelf mijn eigen doelgroep in huis heb waarmee ik al heel veel therapieën heb belopen weet ik precies wat wel en wat niet werkt.

Mijn praktijk ligt aan mijn huis vast, maar heeft wel een eigen ingang waardoor het een huiselijke sfeer creëert maar toch gescheiden is van privé. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich al snel op hun gemak voelen en minder het gevoel hebben dat ze naar therapie gaan.

Doordat ik met verschillende methodes werk, kan ik ook verschillende oorzaken van boze buien behandelen. Denk aan hoog/overgevoeligheid, trauma, opvoedkundige problemen enz. Geen enkel kind is hetzelfde. Zo zijn er ook heel veel verschillende redenen waarom een kind zo vaak boos is. Doordat ik me echt afstem op jouw kind weet ik in “no time” precies wat hij of zij nodig heeft. Dat gaat een stuk sneller dan alle testen die kinderen vaak moeten afleggen bij diverse stichtingen. De behandeling kan dan ook heel snel gestart worden, speciaal afgestemd op wat jouw kind nodig heeft!

Ik vind het belangrijk dat wat ik jouw kind leer of wat ik oplos bij jouw kind, dat jij als ouder daar precies van weet, zodat je er met je kind nog over kan praten en samen het nieuwe pad kunt bewandelen. Jouw kind heeft jou en jouw erkenning hier heel hard in nodig! Daarom betrek ik jou ook bij het hele proces! Buiten dat kan het zijn dat er ook aandacht nodig is voor jou als ouder, omdat er bij jou ook onverwerkte emoties, trauma of gebeurtenissen zijn. Ik neem dat allemaal mee in het traject, zodat jullie als gezin weer helemaal in jullie kracht komen te staan!

Boosheid de baas trajecten

Ik onderzoek waar de boosheid bij jouw kind vandaan komt door me af te stemmen op jouw kind. De informatie die daaruit komt neem ik samen met jullie hulpvraag mee in een individueel traject van coaching en behandeling, maar ook groepstrainingen en online trainingen precies op een manier die jouw kind nodig heeft. Zodat jouw kind uiteindelijk weer helemaal kan en mag zijn wie hij of zij is! Een kind dat lekker in zijn vel zit, zichzelf is en gelukkig is. Dit geld natuurlijk niet alleen voor jouw kind, maar voor jullie hele gezin!

Wat kun je verwachten?

Hulpvraag

Na het aangeven van jullie hulpvraag en het invullen van een vragenlijst plannen we een kort intakegesprek. Deze kan zowel telefonisch als in mijn praktijk.
Aan de hand daarvan kan ik jullie vertellen hoe het traject eruit gaat zien.

Op maat gemaakt

Aangezien ieder kind iets anders nodig heeft werk ik niet in standaard volgorde van behandelingen en kunnen methodes en tools die ik inzet verschillend zijn per traject en moment. Zo kan ik jouw kind geven wat het nodig heeft.

3 verschillende trajecten

Tijdens het intakegesprek zal ik aangeven welk traject geschikt is voor jullie en hoe dit eruit komt te zien.

Eens per 2 weken

Individuele consulten zullen gemiddeld 1x per 2 weken plaatsvinden

Evalueren

Op het einde van het traject evalueren we, maak ik een verslag en kun je samen met jouw kind een positieve toekomst tegenmoet gaan, waarin opvoeden weer leuk is en iedereen weer gelukkig is!

En voor de toekomst?

Uiteraard kan het zijn dat jouw kind een terugval krijgt of dat er een nieuwe hulpvraag komt. Weet dat ik ook dan er weer alles aan zal doen wat in mijn macht ligt om jullie te helpen! Daarnaast zijn onderhoudsbehandelingen ook erg waardevol.

Wat verwacht ik van jou en je kind?

Boosheid de baas- extra optimaal traject

 

Intensief en extra optimaal werkend programma met een gemiddelde duur van 1 jaar

 

 • 1ste Belafspraak
 • Intake
 • 2 luisterkind afstemmingen
 • 12 consulten in mijn praktijk voor kind en/of ouders
 • Onlinetraining “bewust (op)voeden” voor ouders (10 lessen) incl. begeleiding en feedback en afsluiting met een online live masterclass van Monique
 • Mogelijkheid tot deelname aan de geheime facebookgroep voor contact met andere ouders
 • Groepstraining “ik ben mezelf” voor kinderen (8 lessen)
 • 10 belconsulten
 • Eindverslag

 

Bonus:

 • 2 gesprekken met Monique en school of andere therapeut/arts.
 • 2 onderhoud consulten in mijn praktijk na afronding van het traject
  (6 maanden geldig)
 • 1 nabelconsult

 

Boosheid de baas- optimaal traject

 

Optimaal werkend programma met een gemiddelde duur van 5 maanden

 

 • 1ste Belafspraak
 • Intake
 • 2 luisterkind afstemmingen
 • 10 consulten in mijn praktijk voor kind en/of ouders
 • 4 belconsulten
 • Eindverslag

 

Bonus:

 • 1 gesprek met Monique en school of andere therapeut/arts.
 • 1 nabelconsult

 

Boosheid de baas- basis traject

 

Programma met een gemiddelde duur van 3 maanden

 

 • 1ste Belafspraak
 • Intake
 • 1 luisterkind afstemming
 • 4 consulten in mijn praktijk voor kind en/of ouders
 • 1 belconsult
 • Eindverslag

 

Bonus:

 • 1 nabelconsult

 

Losse individuele sessie

 • Alleen mogelijk als extra aanvulling op een trajectOf als onderhoud behandeling
 • Sessie duurt 60 min.

*****************************

Jouw investering incl. btw is:
€ 85,-

Ondersteunend gesprek /bezoek op locatie

 • Alleen mogelijk als extra aanvulling op een traject
 • Voor op school of met andere therapeut/behandelaar
 • Maximaal 60 min.

*****************************

Jouw investering incl. btw is:
€ 85,- + reiskosten

Wil je weten of ik jouw kind kan helpen en welke stappen je dan moet ondernemen?

Ik ging met mijn dochtertje naar Monique, omdat we geen grip op haar kregen en ze moeite had met in slaap vallen. Al heel snel had Monique in de gaten dat ze niet met mijn dochtertje hoefde te werken, maar met mij. Ik zat zelf totaal niet lekker in mijn vel en dat liet mijn dochter mij met haar gedrag zien als een soort van spiegel die me voorgehouden werd. Na enkele sessies bij Monique ging het steeds beter.
Monique is begripvol en voelt goed aan wat er speelt en hoe ze je hierbij kan helpen. Ik heb er veel aan gehad. Nicole

Gelijk bij binnenkomst in de praktijk voel je de warmte en het gevoel van thuiskomen. Onze beide zonen zijn al een paar keer voor een consult bij Monique geweest en hebben dit als heel prettig en fijn ervaren. De bejegening, de kennis en het professionalisme, de manier van werken en bovenal de persoonlijkheid van Monique, maken dat je je snel op je gemak voelt en de sessies daardoor dan heel soepel verlopen!
Wij kunnen haar hulp dan ook ten zeerste aanbevelen! M.

Vraag jij je af of dit individueel traject geschikt is voor jou en jouw kind?
Vraag dan nu een gesprek aan en vertel me je hulpvraag!

Vraag een gesprek aan

14 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This