Algemeen

Praktijk In Je Kracht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12042747, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.praktijk-injekracht.nl

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Praktijk In Je Kracht streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Praktijk In Je Kracht aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens hou ik mij aanbevolen.

Hoewel ik alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is Praktijk In Je Kracht niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Praktijk In Je Kracht kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Praktijk In Je Kracht publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Remedies

Remedies zoals Bach bloesems en cosmic&flower, zijn geen geneesmiddelen en mogen ook niet als zodanig worden aangeboden. Ze zijn bedoeld als ondersteuning om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ze worden bij Praktijk In Je Kracht aangeboden in de vorm van druppels afgestemd op de cliënt.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over mijn disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@praktijk-injekracht.nl

wijzigingen

Praktijk In Je Kracht behoudt zich het recht voor om haar disclaimer aan te passen. Check deze daarom regelmatig op wijzigingen.

De laatste wijzigingen heb ik op donderdag 10 november 2016 doorgevoerd

 

Pin It on Pinterest

Share This