De Trainers

Over Monique Keyner

 

Mijn naam is Monique Keyner, ik ben 37 jaar en ik woon met mijn prachtige gezin in het  Limburgse Wessem, een dorpje aan de maas.

Hier heb ik ook mijn bedrijf “Praktijk In Je Kracht” gevestigd. Ik werk voornamelijk met bewuste ouders van hooggevoelig een pittige kinderen. Mindset, de wet van aantrekkingskracht, leven vanuit positiviteit, van hooggevoeligheid je kracht maken, innerlijke rust, spiegelen en cognitieve gedragstherapie zijn thema’s waarin ik me heb gespecialiseerd. Ik leer ze je gehele gezin zodat jullie weer samen vanuit liefde en vrijheid met meer begrip voor elkaar kunnen leven en helemaal jullie zelf kunnen zijn.

Daarbij is het mijn missie om jou als ouder weer in je kracht te zetten waardoor jij je dromen, verlangens en talenten gaat voelen en in actie komt. Want jij bent dat waard en zo geef je ook nog eens een prachtig voorbeeld aan jouw kind.

 

 

Over Susan Boss

 

Mijn naam is Susan Boss en ik ben eigenaar van Circle of Balance.

De missie van Circle of Balance is volwassenen ondersteunen en begeleiden naar een ontspannen leven in balans. Door middel van coaching, yin yoga lessen en trainingen op het gebied van bewustwording, ontspanning en balans. Circle of Balance is gevestigd in Zevenaar en ik coach en train ook op locatie.

Ik ben 38 jaar, een gevoelsmens, spontaan, oprecht, ondernemend, betrokken en moeder van een dochter van 8 jaar.

Belangrijke waarden voor mij zijn: liefde, vertrouwen, oprechtheid, balans en verbinding. Voor mij is balans de sleutel tot een gelukkig en fijn leven.

 

 

 

Onze droom voor Ibiza:

 

Sinds we beide voor het eerst onze voeten op Ibiza hadden staan (ruim 3 en 5 jaar geleden), voelde we beiden dat hier vaker zou komen.

In de jaren die daarna volgde, merkten we dat er een verlangen (een droom) naar boven kwam om een training te organiseren op Ibiza. Hoe mooi zou het zijn om met een kleine groep het magische eiland te ervaren, te voelen, te beleven en verder te ontwikkelen in wat voor jou belangrijk is. Tijd en aandacht voor jezelf, inspiratie opdoen, oude patronen etc. loslaten, opladen en nieuwe energie opdoen, inzichten krijgen, verbinden met jezelf en de vrijheid te ervaren om te doen wat goed voor jou is. En dat alles op een magisch eiland in een rustige natuurlijke omgeving en voor de relax momentjes aan het zwembad kunt liggen of naar het strand kunt gaan.

Wish it, dream it, do it!

En ook jij kunt dit..!!! Daar gaan wij je bij helpen tijdens deze bijzondere 6-daagse reis in mei 2019. Wij hebben er al zoveel zin in. We kijken er naar uit om je te mogen begeleiden en om er een fantastische en onvergetelijke reis van te maken met z’n allen.

Pin It on Pinterest

Share This