Yes.. Het is gelukt, je bent nu ingeschreven!

Dinsdag 28 maart 2017 om 21.00 uur sluit de inschrijving en ik zal woensdag 29 maart 2017 bekend maken wie de 10 gelukkige winnaars zijn!

Het kan zijn dat de e-mail in jouw spambox terecht komt, dus mocht jij mijn e-mail missen 29 maart kijk dan eerst in je spambox, zie je hem daar ook niet, stuur dan een e-mail naar info@praktijk-injekracht.nl dan kijk ik wat er mis ging.

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Keyner van Praktijk In Je Kracht.
Door mijn ervaring als moeder van een kind dat veel last had van boze buien, de therapieën die ik met hem belopen heb en de diverse opleidingen die ik allemaal heb gevolgd ben ik ervan overtuigd dat het anders kan! Ik ben me gaan specialiseren en heb daardoor een unieke behandelmethode ontwikkeld, waarbij ik kijk naar het totale kind en zijn/haar omgeving.

Waarom is hij of zij zo boos?

Speelt de vorm van opvoeding een rol? Is er sprake van een trauma? Is er sprake van spiegelgedrag? Is er sprake van hooggevoeligheid? Is het zijn karakter? En ga maar door. Zodra ik dit helder heb, gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw kind zijn of haar boosheid niet meer nodig heeft. Met als resultaat een kind dat zonder strijd met zichzelf en zijn omgeving door het leven kan, zodat jullie als gezin weer lekker in jullie vel zitten en ieder gezinslid zichzelf kan zijn! Ik ben ervan overtuigt dat het mogelijk is en het is dan ook mijn missie om dit samen met jullie te realiseren!

Volg “Praktijk In Je Kracht” op Facebook

Wil je meer van mij leren? Volg mij dan en like mijn Facebookpagina

Pin It on Pinterest