Luisterkind Afstemming 

Relax Kids bij Praktijk In Je Kracht

Wil jij jouw kind ook gelukkig zien?

Ik ben ervan overtuigd dat als wij onze kinderen echt begrijpen, snappen wat er achter hun gedrag zit, en ze kunnen geven wat ze nodig hebben, dat ze beter kunnen presteren op een manier die bij hen past en in hun eigen kracht kunnen staan. Dat ze zo vanuit hun gevoel en hun hart kunnen leven, hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Hier wil ik jullie en jullie kind graag in ondersteunen door middel van een Luisterkind Afstemming.

Als een kind onwenselijk gedrag vertoond zien we dat meestal als iets negatiefs. Het liefste hebben we gewoon dat het zich “normaal” gedraagt. Maar wat is nu eigenlijk normaal? Waarschijnlijk wil jouw kind je iets duidelijk maken met zijn of haar gedrag, het spiegeld je. Ook kan het zijn dat je kind iets dwars zit, dat het zich niet begrepen of gezien voelt, dat het totaal overprikkeld is, dat het een bepaalde allergie heeft, last heeft van negatieve energieën of dat er iets anders aan de hand is. In elk geval is ongewenst gedrag bij een kind een signaal dat er iets is, hoe gaaf zou het zijn om erachter te komen wat dit is…

Door het laten maken van een Luisterkind Afstemming kan dit dus en krijg je als het ware een blauwdruk van jouw kind!

Hoe gaat een Luisterkind Afstemming in zijn werk?

Ervaringen van anderen:

Door jullie gesprek ben ik me er extra van bewust dat hij een eigen mensje is dat gehoord wil worden. We zijn ook aan de slag gegaan met de handvatten. Natuurlijk is hij nog wel eens boos, hij is 3 en een temperamentvol manneke, dat geeft niet.
Ik vind het fijn dat de afstemming geen samenvatting was maar woordelijk wat mijn zoontje heeft gezegd. Ik was sceptisch maar hoopvol en heb er HEEL veel aan gehad. Ik voel mij weer in mijn kracht gezet als moeder maar ook als persoon. Ik durf weer te luisteren naar dat wat mijn kinderen zonder woorden zeggen en kan meestal meningen (die vaak niet uitgesproken worden maar subtiel te merken zijn) los laten.
Heel erg bedankt Monique!

Nancy

Ik ben blij dat ik dit heb laten doen zo kan ik wat meer weten wat er in het kopje van mijn zoon afspeelt. Er komen heel veel dingen overeen en het is best bizar om het te lezen terwijl Monique mijn zoon niet kent.
En dan over mij dat ik niet te streng mag zijn voor mezelf ik heb het er behoorlijk moeilijk mee gehad want het is waar.
Ik weet nu waar ik nog aan mag werken met mijn zoon maar ook met mezelf.
Wij kunnen haar hulp dan ook ten zeerste aanbevelen!

K.

Wil jij ook een luisterkind afstemming aanvragen of wil je meer informatie? 

Vul je gegevens in, dan krijg je van mij een e-mail met uitgebreide informatie en wat je moet doen om de aanvraag voor de afstemming definitief te maken.

Pin It on Pinterest

Share This