Algemene voorwaarden “Meditation Meetings”

 

De standaard algemene voorwaarden van Praktijk In je Kracht kun je vinden op de homepage van www.praktijk-injekracht.nl deze voorwaarden zijn ook voor de Meditation Meeting geldig aangevuld met de onderstaande voorwaarden.

We hebben begrip en respect voor elkaar en alle persoonlijke verhalen die verteld worden blijven binnen deze groep, zodat iedereen zich veilig kan voelen en zichzelf kan zijn. Ieder persoon is uniek en mooi op zijn eigen manier.

Mocht je lichamelijke en/of psychische klachten hebben, ben je zelf verantwoordelijk om dit vooraf aan de Meditation Meeting door te geven aan Monique Keyner.

Je deelname is definitief vanaf het moment dat je de aankoop hebt gedaan via de website, mocht blijken dat je achteraf toch niet wil of kunt komen, is het niet mogelijk je geld terug te krijgen. Wel mag je iemand anders in jouw plek laten komen, dit dien je dan zelf te regelen en via mail (info@praktijk-injekracht.nl) door te geven aan Monique Keyner.

Je bent er vrij in om zo vaak deel te nemen als je wenst, momenteel is het alleen mogelijk om losse “Meditation Meetings” te boeken, vraag naar de mogelijkheden om een strippenkaart aan te kopen als je verzekerd wil zijn van een plek.

Deelname aan de Meditation Meeting is geheel op eigen risico, Praktijk In Je Kracht en Monique Keyner zijn niet verantwoordelijk voor enige letselschade, verlies van spullen, e.d. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf.

Mochten er problemen of klachten zijn, dien je deze kenbaar te maken aan Monique Keyner en zal bekeken worden of deze opgelost kunnen worden op een redelijke manier.

Pin It on Pinterest

Share This