Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Keyner. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik hou van koken, lees graag opvoedkundige of esoterische boeken, plan regelmatig leuke uitjes met familie en vrienden en op zijn tijd vind ik het heerlijk om te relaxen in een sauna.
Ik ben zo iemand die altijd in beweging is. Ik ben nieuwsgierig en als ik ergens mijn focus op leg wil ik daar alles uit halen. Mezelf ontwikkelen vind ik heel belangrijk. Zowel als persoon voor mijn innerlijke groei als het blijven volgen van cursussen en opleidingen om mijn therapie nog meer te verdiepen.

Ik heb altijd al geweten dat ik iets met kinderen zou willen doen. Ik volgde na mijn middelbare school de opleiding SPW (sociaalpedagogisch werk). Nadat ik deze had afgerond merkte ik dat deze richting toch niet helemaal mijn ding was. Ik haalde er te weinig voldoening uit. Ik besloot om een andere opleiding te doen en een eigen salon op te gaan zetten in de uiterlijke verzorging.

Op mijn 25ste jaar werd mijn oudste zoon geboren.
Altijd heb ik het gevoel gehad dat hij anders was want in mijn buik was hij al enorm druk. Eenmaal geboren huilde hij de hele tijd door, wat later enorme boze buien werden. Zijn boze buien maakte ons gezin radeloos!
Ik heb dan ook heel veel verschillende therapieën met hem belopen. Soms hielp het een beetje en soms totaal niet. Van regulier tot alternatief: we hebben echt
alles gehad. Nu uiteindelijk kan ik zeggen gaat het heel goed met hem. We weten wat hij nodig heeft.

Onze 2de zoon werd geboren na een hele zware zwangerschap. Onze blijdschap was van korte duur. Intens geluk maakte plaats voor intens verdriet. Hij overleed zonder aanwijsbare oorzaak 23 uur na zijn geboorte. Na een hele heftige tijd kwam ik in aanraking met spiritualiteit en daar voelde ik mij erg goed bij. Ik begreep waar ons kind was en kon me min of meer neerleggen bij zijn dood. Buiten verdriet heeft hij ons ook heel veel moois gebracht.
Hij heeft er onder andere voor gezorgd dat ik dichter bij mezelf kwam en Reiki ben gaan doen.
Ik had de smaak te pakken en ging door tot en met Reiki Master.

Ik besloot hier mijn werk van te maken en volgde diverse opleidingen en cursussen zoals energetisch management, holistisch therapeut, luisterkindwerker, kindercoach en nog veel meer.

In tussen is ook ons 3de kindje geboren. Een prachtige vrolijke dochter. Ik heb nog nooit zo’n blij en vrolijk kind gezien. Ik heb van haar echt weer mogen leren dat het leven leuk is en vrolijk. En dat opvoeden ook heel gemakkelijk en leuk kan zijn. Iets dat ik een beetje vergeten was door de problematische tijd met mijn oudste zoon en het overlijden van ons 2de kind.

Door alles wat ik heb meegemaakt begon ik mijn oudste zoon meer te begrijpen, waardoor hij in een rustiger vaarwater kwam.
Ik besloot mij te specialiseren in kinderen die veel last hadden van boze buien.
Inmiddels heb ik de kennis vanuit mijn eigen opleidingen gecombineerd met de werkende factoren van de therapieën van mijn oudste zoon en mijn eigen ervaringen. Dit zorgt ervoor dat ik mijn eigen unieke behandelmethode heb ontwikkeld: “Boosheid de baas”!
Ik combineer technieken en oefeningen uit cognitieve gedragstherapie met bewust opvoeden. Ik behandel holistisch. Dat wil zeggen dat ik kijk naar het geheel, op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Daarbij heb ik verschillende “tools” in mijn gereedschapskoffer op het gebied van energetisch werk en coaching.

Inmiddels is het echt mijn missie geworden om kinderen te helpen die veel last hebben van boze buien en hun ouders, zodat ze weer zonder “strijd” met zichzelf en hun omgeving met meer vreugde en positiviteit door het leven kunnen gaan, zodat ze lekker in hun vel zitten en kunnen worden wie ze echt zijn!

Monique is iemand die de tijd neemt om je te helpen. Iemand die je goed aan kan voelen. Omdat haar observaties en intenties oprecht zijn, is het makkelijker haar helpende hand te nemen en aanwijzingen te volgen. Haar kracht is om alles uit jezelf te halen en je overeind te houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn! Een prachtig iemand tot helemaal in de kern! Kim Ottenheim

Spreekt mijn therapie je aan en wil je vat krijgen op de boze buien van je kind?

Kijk dan naar wat we samen kunnen bereiken

Pin It on Pinterest

Share This