Bedankt voor je aanvraag!

Stap 1: Je ontvangt binnen 1 uur een mail in je mailbox met alle informatie over de dagretraite.

Stap 2:  Omdat jij interesse hebt in de dagretraite, wil ik je iets waanzinnings aanbieden zodat jij thuis ook je meditatiemomenten vast kan blijven houden. Lees hieronder verder…

Let op! Zodra je deze pagina wegklikt is je aanbieding voorbij!

7

Het is nu tijd voor jou!

Ik weet uit ervaring dat het niet altijd makkelijk is om te leven in deze hectische en stressvolle maatschappij. Er wordt van alles van je verwacht en je holt jezelf voorbij. Je gaat vaak over je eigen grenzen. Het gevolg hiervan kan zijn dat je onrust voelt in je lijf en in je hoofd, maar ook kan het zijn dat je “vage” lichamelijke klachten hebt.

Daarom heb ik dit meditatie programma voor jou ontwikkeld. Het wordt tijd dat jij luistert naar dat stemmetje diep in je, dat stemmetje dat roept dat jij je grenzen beter mag bewaken, dat jij meer rustmomenten nodig hebt, dat jij weer vanuit je gevoel mag leven, dat je inzichten krijgt en luistert naar wat JIJ nodig hebt.

In rust kun je ontladen.
In rust kun je zakken vanuit je hoofd naar je hart.
In rust kun jij voelen wat je echt wil en wat je nodig hebt.
In rust krijg je inzichten.
In rust kun je je weer opladen.

Neem jij tijd en ruimte voor jouw geluk?

Meditatie programma voor volwassenen:

Alle meditaties in dit programma zijn ingesproken door mij (Monique Keyner). Ze zijn met grote liefde ontwikkeld waarbij ik me volledig heb afgestemd en laten leiden door de kracht, liefde en licht van het universum voor en tijdens de opnames. Hierdoor hebben mijn meditaties een diepere helende werking, kom je meer tot rust en ontspanning en kun je meer inzichten verkrijgen.

Beluister je favoriete meditatie(s) met regelmaat zodat de effecten steeds meer waarneembaar worden en jij steeds meer in je kracht komt te staan en rust & balans in jezelf kunt vinden.

Nu voor jou een bijzondere aanbieding enkel op deze pagina!

Koop mijn meditatieprogramma voor volwassenen nu voor:

Slechts €14,95

  

(Bedrag is voor een volledig jaar, hierna €14,95 per jaar tot wederopzegging)
Normaal €39,95 (voor een volledig jaar, hierna €14,95 per jaar tot wederopzegging)

Pin It on Pinterest

Share This