Helaas! Deze aanbieding is verlopen.

 

GRATIS | Mini Luisterkind afstemming.

Alsjeblieft, een supergaaf kadootje van mij!

 

Opeens kreeg ik een telefoontje en een prachtige bos bloemen van Diana van Beaumont (oprichtster van de Luisterkind Methode). Ze zei: “Gefeliciteerd Monique je bent de 300ste luisterkindwerker geworden”.

Dat is natuurlijk reden voor een feestje en bij een feestje horen nu eenmaal kadootjes.

Ik verloot daarom 10x een mini Luisterkind afstemming voor jouw kind!

 

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

  • Je hebt een kind dat veel last heeft van boze buien!  (Het is nu eenmaal mijn missie om deze kinderen te helpen)
  • Like de FB-pagina van Praktijk In Je Kracht (mocht je dat nog niet hebben gedaan).
  • Delen van dit bericht is lief en doe je door te klikken aan de linker zijkant op een van de social media knoppen (dat biedt extra kans om de winnen)
  • Schrijf onder het facebook bericht waarom jij het graag wil winnen (dat biedt extra kans om te winnen).
  • Vul onderaan deze pagina je naam en e-mailadres in.

Dinsdag 28 maart 2017 om 21.00 uur sluit de inschrijving en ik zal woensdag 29 maart 2017 bekend maken wie de 10 gelukkige winnaars zijn!

Wat is een Luisterkind afstemming?

Een Luisterkind afstemming betekent dat ik me op telepathische wijze – via energie – afstem op jouw kind. Daarvoor hoeven we niet samen in één ruimte te zijn. Tijdens die afstemming heb ik een gesprek met je zoon of dochter. Ik stel vragen en krijg antwoorden. Zo wordt duidelijk waar de knelpunten zitten. Een Luisterkind afstemming kan voor iedere vraag of ieder probleem worden toegepast. Ik luister, vraag door en zoek naar de oplossing en schrijf deze op. Na het gesprek stuur ik de Luisterkind afstemming naar je toe.

inschrijving gesloten

voor meer informatie over wat ik doe en wie ik ben, kijk op www.praktijk-injekracht.nl

Volg “Praktijk In Je Kracht” op Facebook

Wil je meer van mij leren? Volg mij dan en like mijn Facebookpagina

Pin It on Pinterest

Share This