Ik heb een unieke behandelmethode voor jouw gezin!

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Keyner van Praktijk In Je Kracht.
Door mijn ervaring als moeder van een kind dat veel last had van boze buien, de therapieën die ik met hem belopen heb en de diverse opleidingen die ik allemaal heb gevolgd ben ik ervan overtuigd dat het anders kan! Inmiddels weet ik dat mijn kind hooggevoelig en pittig is. Ik ben me hierin gaan specialiseren en heb daardoor een unieke behandelmethode ontwikkeld, waarbij ik kijk naar het totale kind en zijn/haar omgeving.

Waarom is hij of zij zo boos, angstig, pittig?

Speelt de vorm van opvoeding een rol? Is er sprake van een trauma? Is er sprake van spiegelgedrag? Is er sprake van hooggevoeligheid? Is het zijn karakter? En ga maar door. Zodra ik dit helder heb, gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw kind zijn of haar boosheid niet meer nodig heeft. Met als resultaat een kind dat zonder strijd met zichzelf en zijn omgeving door het leven kan, zodat jullie als gezin weer lekker in jullie vel zitten en ieder gezinslid zichzelf kan zijn! Ik ben ervan overtuigt dat het mogelijk is en het is dan ook mijn missie om dit samen met jullie te realiseren!

Ben je ten einde raad?

Wil jij hulp en een methode die eindelijk eens werkt?

Hoe zou het zijn als jouw kind zijn boze buien of angsten niet meer nodig heeft? Dat het weer lekker in zijn vel zit en zichzelf is? Dat jij niet telkens als een politieagent hoeft op te treden en dat je weer plezier krijg in het opvoeden waarbij je ook weer tijd en energie over houdt voor jezelf? Wil jij weer een gezellige sfeer in huis? Wacht dan niet langer en ga voor een positieve toekomst voor jouw hele gezin!

Het kan ook anders voor zowel jou als jouw kind!

N

Iedereen binnen jullie gezin kan en mag weer zichzelf zijn

N

Jullie weten hoe jullie met hooggevoeligheid en pittig gedrag om kunnen gaan

N

Je weet als ouder wat je kind nodig heeft en wat werkt voor de toekomst

N

Jullie hebben rust in jullie hoofd en zijn ontspannen

N

Jullie zitten lekker in jullie vel en staan stevig in jullie schoenen

N

Jullie hebben een positieve instelling in plaats van een negatieve

Ervaringsdeskundige

Doordat ik behalve mijn gevolgde opleidingen, ook zelf mijn eigen doelgroep in huis heb waarmee ik al heel veel therapieën heb belopen weet ik precies wat wel en wat niet werkt.

Mijn praktijk ligt aan mijn huis vast, maar heeft wel een eigen ingang waardoor het een huiselijke sfeer creëert maar toch gescheiden is van privé. Dit zorgt ervoor dat je je al snel op je gemak zal voelen en minder het gevoel hebt dat je naar therapie gaat.

Doordat ik met verschillende methodes werk, kan ik ook verschillende oorzaken van de klachten behandelen. Denk aan hoog/overgevoeligheid, trauma, burn-out klachten, opvoedkundige problemen enz. Geen enkel kind is hetzelfde. Zo zijn er ook heel veel verschillende redenen waarom een kind zo vaak boos of angstig is. Doordat ik me echt afstem op jouw kind weet ik in “no time” precies wat hij of zij nodig heeft.

Ik vind het belangrijk dat wat ik jouw kind leer of wat ik oplos bij jouw kind, dat jij als ouder daar precies van weet, zodat je er met je kind nog over kan praten en samen het nieuwe pad kunt bewandelen. Jouw kind heeft jou en jouw erkenning hier heel hard in nodig! Daarom betrek ik jou ook bij het hele proces! Buiten dat kan het zijn dat er ook aandacht nodig is voor jou als ouder, omdat er bij jou ook onverwerkte emoties, trauma of gebeurtenissen zijn. Het is namelijk belangrijk dat jij als ouder ook goed in je vel zit, want jouw kind heeft er last van als dit niet het geval is! Ik neem dat allemaal mee in het traject, zodat jullie als gezin weer helemaal in jullie kracht komen te staan!

Wat kun je verwachten?

Hulpvraag

Na het aangeven van jullie hulpvraag en het invullen van een vragenlijst plannen we een kort intakegesprek. Deze kan zowel telefonisch als in mijn praktijk.
Aan de hand daarvan kan ik jullie vertellen hoe de behandelingen er ongeveer uit gaan zien.

Op maat gemaakt

Aangezien ieder kind iets anders nodig heeft werk ik niet in standaard volgorde van behandelingen en kunnen methodes en tools die ik inzet verschillend zijn per behandeling. Zo kan ik jouw kind geven wat het nodig heeft. Meestal hebben kinderen maar enkele behandelingen nodig en behandel ik daarna de ouders. Het is essentieel voor het resultaat en het welzijn van jouw kind dat je hiervoor open staat!

Hoe vaak?

Hoe veel consulten er nodig zijn is per situatie verschillend en dit is niet op voorhand te zeggen. Je zit ook nergens aan vast, jij besluit wanneer je voldoende resultaat hebt behaald. Weet wel dat je meerdere behandelingen nodig hebt om resultaat te behalen.

En voor de toekomst?

Uiteraard kan het zijn dat jouw kind een terugval krijgt of dat er een nieuwe hulpvraag komt. Weet dat ik ook dan er weer alles aan zal doen wat in mijn macht ligt om jullie te helpen! Daarnaast zijn onderhoudsbehandelingen ook erg waardevol.

Wat verwacht ik van jou en je kind?

Los consult – kind

Korte behandeling voor kinderen van 0 t/m 10 jaar (energetisch en beetje coaching).

Duur: ongeveer 30 minuten
Bedrag: € 40,-

Los consult

Behandeling voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen (energetisch en coaching).

Duur: ongeveer 60 minuten
Bedrag: € 75,-

Access Bars behandeling

Kinderen van 4 t/m 16 jaar
Duur: ongeveer 45 minuten
Bedrag: € 50,-

Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen
Duur: ongeveer 90 minuten
Bedrag: € 95,-

 

Ik ging met mijn dochtertje naar Monique, omdat we geen grip op haar kregen en ze moeite had met in slaap vallen. Al heel snel had Monique in de gaten dat ze niet met mijn dochtertje hoefde te werken, maar met mij. Ik zat zelf totaal niet lekker in mijn vel en dat liet mijn dochter mij met haar gedrag zien als een soort van spiegel die me voorgehouden werd. Na enkele sessies bij Monique ging het steeds beter.
Monique is begripvol en voelt goed aan wat er speelt en hoe ze je hierbij kan helpen. Ik heb er veel aan gehad. Nicole

 

Gelijk bij binnenkomst in de praktijk voel je de warmte en het gevoel van thuiskomen. Onze beide zonen zijn al een paar keer voor een consult bij Monique geweest en hebben dit als heel prettig en fijn ervaren. De bejegening, de kennis en het professionalisme, de manier van werken en bovenal de persoonlijkheid van Monique, maken dat je je snel op je gemak voelt en de sessies daardoor dan heel soepel verlopen!
Wij kunnen haar hulp dan ook ten zeerste aanbevelen! M.

Vraag jij je af of mijn individuele consulten geschikt zijn voor jou en jouw kind?
Vraag dan nu een gesprek aan en vertel me je hulpvraag!

Vraag een gesprek aan

2 + 10 =

Veel gestelde vragen

Waarom zijn meerdere consulten nodig?
Om echt tot een optimaal resultaat te komen is het nodig om op meerdere gebieden te werken, vaak start ik met een Luisterkind Afstemming, ga ik daarna door met energetische blokkades aanpakken en je kind goed aarden en alles wat nodig is om je kind weer in balans te krijgen. Ook ga ik met jou aan de slag, zal ik je ook energetisch behandelen en je coachen op punten waar je vast loopt met jezelf en in de opvoeding. Dat gaat nu eenmaal niet in 1 of 2 consulten.
Moet ik in energetisch werk geloven wil het werken?
Nee hoor. Zolang jij en je kind open staan om geholpen te worden, kan ik mijn werk doen. Je hoeft er niet in te geloven. Je ervaart het resultaat vanzelf.
Welke methodes gebruik je in jouw therapie?
Ik werk holistisch. Dat wil zeggen: ik kijk naar het geheel en dan op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Daarbij heb ik verschillende “tools” in mijn gereedschapskoffer op het gebied van energetisch werk en coaching.
Is de therapie alleen met mijn kind of mag ik erbij zijn?
Je mag er altijd bij zijn, al geeft een kind soms zelf aan dat het dat niet wil. In dat geval is het voor de therapie van je kind belangrijk dat je daar gehoor aan geeft. Verder kan het ook zijn dat naar voren komt dat er bij jou als ouder ook nog dingen aandacht nodig hebben, die ten goede komen aan het kind. In dat geval behandel ik jou ook. Op het moment dat ik jou als ouder behandel is je kind er niet bij. Ik zal dat tijdens de intake duidelijk aangeven hoe het traject er voor jou en jouw kind uit ziet.
Kun je alle soorten van boosheid behandelen?
De boze buien van jouw kind komen ergens vandaan. Ik ga naar de oorzaak op zoek. Het kan zijn dat je kind een trauma heeft om de een of andere reden, dat je kind hoog/overgevoelig is of wat dan ook. In principe zijn alle vormen te behandelen. Wat ik niet behandel, zijn de gewone boze buien in de peuterpubertijd. Deze horen bij de ontwikkeling van het kind en gaan ook vanzelf over.
Welke opleidingen heb je allemaal gevolgd?
Mbo SPW, Reiki master (1 t/m 3), Holistisch therapeut hbo, Kindercoach hbo, Energetisch management, Ankh Therapeut, Cosmic en flower remedies, Luisterkind werker, Relax Kids coach, voetreflex bij kinderen met ADHD en Dyslexie, Intuïtief schrift, spirituele stervensbegeleiding, hsp-coach, Access Bars.
En wellicht vergeet ik er nog wel een aantal 😉
Worden de consulten vergoed door de zorgverzekeraar?
Mijn consulten worden niet vergoed bij de zorgverzekering, ook niet als alternatieve therapie met een aanvullend pakket, wel zou je ze bij de belasting aangifte kunnen opgeven als gemaakte zorgkosten. Dit zou je zelf moeten navragen of dat ook voor jou van toepassing is.
Hoe werkt behandelen op afstand?
Energetisch werken is werken met energie, aangezien alles bestaat uit energie is afstand of tijd ook geen belemmering.
Ik werk dan via foto en wat ik verder nodig heb is de voor en achternaam en geboortedatum. Dit werkt net zo krachtig.
Wat kan ik nog meer bij je volgen?

Opvoeden 3.0 – Stralend opvoeden vanuit je hart:
Ik heb een online programma ontwikkeld waarin echt alles zit wat je nodig hebt om weer een stralend gezin te worden. Het grote voordeel is dat je alles kan volgen vanuit je eigen plek en in je eigen tijd, alleen of samen met je partner en kinderen.
Dus wil jij echt weer een stralend gezin zijn? Kijk dan eens hier.

Luisterkind Afstemming:
Ook kun je een Luisterkind Afstemming bij mij aanvragen voor jezelf of voor je kind. Een afstemming maak ik op afstand, via foto. Al je vragen die je over jezelf of je kind hebt neem ik erin mee. Ik maak contact en het hele gesprek dat ik (in het onderbewuste) voer met degene waarop ik me afstem schrijf ik op en stuur ik jullie toe. Je krijgt antwoorden op je vragen en ik vraag door wat er nodig is om het te kunnen veranderen. Zo krijg je als het ware een blauwdruk van jezelf of je kind. Is dat wat je wil? Kijk dan eens hier.

 

Pin It on Pinterest

Share This